Fórum
Jirko nežvaň tady hovadiny a nedělej ze sebe většího blbce, než jsi.
Neznám člověka, který by vyvalil milión za osm kusů KF730 a přitom s nima neuměl dělat, případně to někde neodkoukal, nebo si nenechal poradit u distributora, jak s takovým vercajkem zacházet.
A budeš se divit, lze to celé živit i čtyřmi zesilovači, jenže to jsou zesilovače, které ty jsi nikdy neviděl a ani neuvidíš a které mají třeba 5kW na kanál.
Původně jsem se do toho nechtěl pouštět, ale když to MAD nakousl, postavím se vedle něj a potvrdím, že ty a tobě podobní hajzlíci, co jsou schopní "jen tak pro zábavu" zvučit třeba šestihodinovou tancovačku za patnáct stovek, jsou přesně ti zmrdi, kteří deformují jednak povědomí návštěvníků o kvalitním zvuku, jednak i povědomí pořadatelů o tom, kolik má kvalitní ozvučení stát.
Když to napíšu otevřeně, tak vy s tou svou cenovou politikou a vůbec se svou existencí podjíždíte profesionály s kvalitní technikou, kteří se tím živí.
Ale hlavně že to děláte "pro zábavu"...Za pár let vás to přestane bavit do toho sypat prachy, tak se na to vyserete, ale ceny už dokurvený zůstanou.
Dva podobné blbečky, jako jsi ty, už jsem ze svého rodného města, kde zvučím já, už vystrnadil. Jeden se znemožnil naprosto sám svou neschopností a druhému bylo mírně pomoženo. Zaplaťpámbu jsou tu rozumní organizátoři, kteří bezpečně poznali rozdíly v kvalitě a ceny zůstaly, kde byly. Na každého dalšího podobného hajzlíka už si dávám pozor.
Poznáš to na vlastní kůži sám, až tebe začne podjíždět nějaký podobný -náctiletý blbeček, jako je Drobek.