Fórum

Petr V. h. KRÁLOVÉ
09.07.2009 10:54
#50243 detail odpovědět

To KOCÍK - Jsem takový človíček, co umí dělat s MIDASEM HERITAGE, i na behringeru jsem zvučil, vím co je to procesor a hlavně jak se nastavuje. Okolo hudby se motám hodně přes 20 let. Aparát mám taky. Nejsem zastánce názoru, že co je drahé, tak musí být zaručeně dobré - ono to totiž může být předražené a ten značkoý nápis taky něco stojí. Nekupuju věci co se mi nelíbí i když mi dodavatel nabídne sebe větší slevu. Používám značkové i neznačkové věci - ale musí se pořádně vybírat mezi oběma. Objevuji se na hodně dobře placených akcích ale stejně se občas jedu podívat ne nějaký ten ČAROTEK. Neupředňostňuji jakoukoli značku, ale nakupuji dle funkčnosti, spolehlivosti, kvalitě(což někdy značková věc kromě ceny nezaručuje). Nespolupracuji s dealery abych dostal ty své procenta z prodeje. Mám svůj vlastní názor a moc prodejců mě nemá rádo, ale dost lidem jsem pomohl jak ušetřit a přesto si pořídit kvalitní věci. Nenechám se oblbnout žádnou reklamou a ani nesmyslnými parametry co některé firmy uváďějí u svých produktů.