Fórum

Lukáš33
08.07.2009 21:02
#50224 detail odpovědět

Jarda:Se vším souhlasím jsou to prasata.Mě kamarád pouštěč pozval k němu do klubu,jestli tam nechci hrát.Když jsem tam přišel,všechno zasraný politý,všude tabák a popel,úplně na blití(zadrhávaly čudlíky).Ríkám mu že to divně hraje a on že tomu nerozumí,že to dělala firma z Pardubic.Tak jsem si udělal čas a že s tím něco udělám.Zhrození bylo to zapojení.Satelity(reloop) na výkonějším zesu (behr.)a ještě k tomu na jednom kanále(paralel.)-prý aby to nebylo přetěžované:) parodie na sub (omni.)-na slabším zesu na 1 kanále.Sub odhulil,ještě než jsem ho slyšel,tak jsem postavil rychle jinej (12" mackye)-pohoda,vše zapojeno,jak má být.Pak zas odhulil jeden satelit,tak jsem postavil nové a koupil akt. vyhýbku,nastavil vše jak má být,každej říkal jak to pěkně hraje.Příjdu na jeho akci a vše rozházené a v červeným,vejšky nesmyslně vohulený až mě praskalo v uších.Subáč chrochtal a narážel cívkou na magnet-od té doby drhne.Nasral jsem se,druhej den jsem ho tam dotáhl a vše vykydal (igelitka bordelu)otřel porovnal,za týden po mé akci jsem přišel na kontrolu a to samé.Já už nevím co dělat.