Fórum

Petr V. h. KRÁLOVÉ
08.07.2009 11:42
#50203 detail odpovědět

to pepa - ona totiž každá firma co prodává zvukovou techniku používá jiné triky na zákazníka, stačí si přečíst co se píše o CROWN řady XLS - zní to jako óda na radost a kvalitu ale řekl bych,že snad jaká koli čína ve stejné cenové kategorii je lepší, spolehlivější a především opravitelnější - nevyhoří tam i tištěné spoje na uhel. Zrovna jeden mám na stole na opravu a vážím, jestli se oprava vůbec vyplatí, zesilovač je starý 4 měsíce a prodejce záruku neuznal - chudák klučina co si ho koupil s iluzí, že si kupuje světovou značku, měl na něj zapojeny bedny KME. Jiní prodejci zase pomlouvají ostatní značky aby upřednostnily tu svoji a tak to jde pořád dokola. Já osobně nevěřím žádnému značkovému nápisu - pokud něco kupuju, tak to rozeberu, proměřím, vyzkouším a potom platím. Nezajímá mě značka ale funkčnost, spolehlivost a osazení součástek. Ne každý prodejce na to přistoupí abych mohl jeho zboží rozebrat a vyzkoušet. Jeden mi na tyto podmínky přistoupil a už jsem u něho nechal za 2 roky hodně přes milion jenom za bedny a zesilovače a zatím toho nelituju, nebyl jediný problém.