Fórum
2 DAN : Mi je zcela jedno, kde jsou nálepky s výrobním číslem na kterých reproduktorech... a upřímně řečeno, je mi taky jedno, jestli má nebo nemá někdo jakoukoliv regionální exkluzivitu. Jakékoliv podobné opatření - výhradní prodej atd. jsou IMHO praktiky, které jsou v celkovém výsledku vhodné u naprosto vyjímečného zboží (třeba palivové články do jaderných elektráren), u ostatního zboží pouze opatření k tomu, aby se na vztahu výroba-doprava-použití přiživilo co nejvíc neproduktivních příživníků. To zde nebudu rozebírat, nejsme na fóru, zabývajícím se ekonomikou. Nemohu si pomoci, Prodance spáchala jako zákaznickou podporu spoustu měření - i víceméně individuálních, návrhy boxů (kity Megaton), co spáchali "výhradní" dovozci? Pokud vím, i ten software od Eminence nebyl běžně v ČR k mání....
Reproboxy s dvěmi Tonsily navršku jsem použil jako příměr toho, kam by vedlo nekonkurenční prostředí. Pokud vím, vyráběli jste dost dávno nějaké kompakty 15"-6,5 (nebo 8?)+Tonsil - na verzi "2 Tonsily" jsme je tenkrát dávno upravovali my. Ještě jich několik párů běhá na lidové konzervatoři a hudební škole.