Fórum

DJ.KUBO
19.06.2009 23:53
#49679 detail odpovědět

Chalani ak niekto zacina a hlada kvalitne prehravace tak co mu mozem odporucit pre zaciatok pioneer 100 ( nezmar stroje ) pouzivam ich niekolko rokov dovolim si povedat ze az na par funkcii co nemaju su x krat lepsie ako pioneer 200 ( ktore su dost poruchove ) nemozem na nich povedat ani jedno krive slovo podstiva Japonska vyroba som ich druhy majitel ale fakt vazneee 100 su stroje na nezaplatenie ak uvazujes nad denonom alebo pioneerom tak jednoznacne pioneer ako je pravda ze pioneer neni to co bolo niekedy ale aj tak poznam dost ludi co pouzivaju denon prehravace a na otazku s akym prehravacom su viacej spokojny tak jednoznacne pioneer ze denony sa im seru a podobne je pravda zee su to uz stare stroje aleeee spolahlive a zozenies ich za par supiek lepsia kupa nez dajaky novy smejdacky prehravac ( omnitronic a im podobnym ) 100 dobre nacitava bez problemovvv mozes snim hadzattt ( skusal som to niekolko krat a hraju bez toho aby ti zacali skakat sekat alebo ako by som to nazval fakt jedna masina ktora sa oplati na 100 % a za par korun clovek aby ich nezobral :0)))) nelutujem ze ich mam a necham si ichh ved na taku svadbu a stuzkovu sa ghodiaa :0)