Fórum
Ad Vyhradne zastupenie: To tu este stale strasia s takou pi....nou, toto umele vydrziavanie jednej firmy voci druhej je riadna kravina, kedy to uz skonci. Ja si pamatam, ako sa vsetci stavali vyhradnym distributorom Behringera, ked zacal solit tie cinske nezmysly :-)) To bol humor a tie marze co dokazali davat az 40% a este na tom zarabali a pri prvej poruche si to clovek hadzal. No, len sa tu hadajte a my zakaznici si budeme suchat ruky a mozno sa ozve aj treti vyhradny distributor pre cely svet a vsetkych vas zrusi a potom si budeme chodit po repraky priamo do zavodu, alebo este lepsie kazdy sa postavi za sustruh a vyrobi si vlastny reprak a pozliepa vlastnu membranu, alebo a to mi uz zacina riadne prepinat si hodime 10€ do automatu a stlacime volbu 18" basovy (kava) a pridat (cukor=vykon) a cojaviem este strcit to do zvukovodu a po chvili chrcania a vrcania si mozeme v okienku prevziat svoj super repracik. A hubert sa potom z toho merania obesi na meraci mikrofon :-)))))) Nemate niekto tabletku? Uz mi z toho rajbe:-)))