Fórum

jirka m.
14.06.2009 19:32
#49395 detail odpovědět

Já se nestydím za svou práci, nevím proč tady lepíš odkazy na satelity když se bavíme o subech :-))) Ale to je jedno, já vyrobím a prodám a reklamace nejsou /krom toho všeho co ještě dělám, jak sis na webumohl všimnout/ Dělám si svoje bedny jako milion dalších lidí v republice, protože je to můj koníček a baví mě to a když za mnou lidi chodí že to je ok a chtějí to taky zase tak špatné to nebude.
Já nikdy nenapsal že jsem profík = čili jsem amatér, co se max snaží být profíkem na vesnické lize. Ikdyž nebudu profík,plakat nad tím nemusím. moje bedny mi hrajoua plní mi učel a zrovna u mě tady na OV platí to pravidlo že (použijí tvé slovo) piju vodu ale hraju na BC.
O co Ti jde? Nebylo by lepší dát hlavy dokupy a řešit společně? Dva vždy vyřeší více než jeden. Pořád se tady někdo s někým dohaduje, výsledek nulový, poslední dobou mě už ani tohle nebaví číst, a hledám jen příspěvky s jménem Hubert protože tudy vede cesta :) a Hubert už poradil nespočetně krát a vždy dobře (a nejen mi)... Díky H.