Fórum
Tak pardon, pokud jde s tou bednou na zesilovačích o čirou koincidenci a nemáte s ní nic společného, tak za za všechno s ní spojené se omlouvám, zaskočila mne ta neuvěřitelná časová shoda. Nálepky jsme si tedy vyjasnili, Vy je máte na magnetech, na našich jsou většinou na koších (na magnetech jenom někdy, dokládat to fotkami nepokládám za potřebné, věřím Vám to. A co dál ? Vy jste někdy měřili reproduktory Eminence zakoupené od nás ? A jaký byl oproti Vašim rozdíl ? Byl nějaký rozdíl v čemkoli jiném, byť marginální ? (Kromě jisté pravděpodobnosti, že mohla být jinde nalepená nálepka). Že já velmi důkladně celá léta měřím všechno, co se mi dostane do ruky, to asi Vaší pozornosti neuniklo, takže se mne snad nebudete ptát na totéž :-). Pražský Hrad a jeho obyvatele můžete klidně vynechat, do toho Vám už hezkých pár let vůbec nic není a já Vám do Vašeho také nemluvím. Zbývá jenom jednoduchý fakt, že jste musel zlevnit Eminence, Beymy a pravděpodobně také PD, protože byste jinak vedle naší konkurence (dlouholeté a se spoustou značek reproduktorů, nejde o žádný jednorázový dovoz pár Eminencí někdy nedávno a bůhví odkud, jak to ve Vašem podání vypadá) nemohl nic prodat. Jestli jde o tu vkládanou reklamu někdy v létě / na podzim (?), kde jste chtěli prodávat PD188 za 12 784Sk a PD C2 za 9401Sk (naše cena byla 10709Sk a 6690Sk vč DPH), tak ta se Vám minimálně z tohoto důvodu VELICE nepovedla :-))))) Morálně zvracet nade mnou klidně můžete podle libosti, mne to jenom pobaví, protože my nad Vámi máme natolik navrch po všech stránkách, že je příjemné sledovat, jak se vztekáte. Nechtěl bych být ve Vaší situaci, ani situaci některých Vašich kolegů na Slovensku, protože vy jste promarnili deset let a ty Vám teď chybí. "Vysedávání" na pohodlném polštářku vysokých rabatů nevydrží nikdy dlouho a když zmizí, je to nepříjemné probuzení. Ještě bych Vás poprosil o současně platný maloobchodní ceník (klávesy nemusíte), nedaří se mi ho u Vás nikde najít.