Fórum

25.02.2005 13:41
#4935 detail odpovědět

Pane Dlábiku, překvapuje mne, že se dokonce ještě nyní veřejně hlásíte k tomu nesmyslu s neznámým původem a odstraněnými nálepkami na reproduktorech. Každý, kdo si u nás repro Eminence koupil, tam tu nálepku našel, to jenom někdo nevěděl, že ji má hledat na koši ZEVNITŘ. Nebudu řešit, jestli to nevěděl z prosté neinformovanosti nebo z hlouposti spojené se špatným úmyslem. Řeči o investicích do reklamy a zavádění značky (kterou by zřejmě bez Vašeho úsilí na Slovensku nikdo neznal, byť se jedná o největšího světového výrobce reproduktorů) také zřejmě nejsou adresované mně (já mám IQ hodně nad průměrem), ale nějakým prosťáčkům, aby se nedivili, proč jste jim ty reproduktory (spolu s českým zastoupením) prodávali celé ty roky s tak nehorázným ziskem a teprve po naší " obchodní intervenci" jste je museli snížit na normální hodnotu. Jak se z Vaší zmínky o diskuzi na "zesilovačích" zdá, byli jste to Vy, kdo tomu chudákovi prodal nebo doporučil kombinaci 2xKappa15LF + PSD2002. To o Vaší odborné, obchodní i morální úrovni říká mnohem více, než jakékoli moje dosavadní zmínky. Pokud se Vám podařilo najít nějaký způsob, jakým při prodeji zboží obejít všechny daňové zákony a neodvádět DPH, tak si myslím, že budete jednou velmi překvapen jejich platností i pro Vás a Vaše zákazníky i dodavatele a to i zpětně.