Fórum
No vida ... začíná se to tu pomalu hejbat ...
2 Kaku: Konečně jsi řekl něco co má hlavu a patu ...
je to přesně tak, letos jsem vrazil do aparátu kolem osmi mejch normálních platů a furt je to o tom, jestli si zrovna koupím 4 slušnější mikrofony, nebo nový drivery do beden, nebo počkám měsíc a koupím lepší procesor ... a tak je to se vším .... Jsem rád, že alespoň na tomhle se shodneme.
Jinak i na JRX se zvučit dá - ale člověk se podstatně víc nadře - třeba na sál u nás v kině musím dávat na dva suby (rozuměj Brežněvy) 5 beden abych ho rozumně vykryl, a na DR260 je vhodně nazpožďovat a pak za tím mám ještě udělanej mixér kanálů, na kterým si dělám levostřeedj, střední a pravostředej kanál, aby byly vykrytý i přední řady uprostřed sálu. Line Array by tomu slušel víc, ale v HK to jen tak nikdo nezaplatí (a to si ho mám kde půjčit)
Jinak dneska mi přišel rider od jedný britský kapely, co mám dělat za měsíc... Nechtěj toho málo, a mimo to, že chtěj věci od T.C., Lexicon, DBX, BSS, Klark Tekknik a Drawmer "or similar" z nichž třeba D-TWO si budu muset půjčit, pkud na něj do tý doby nebude, maj na konci větu "No BACHANAUŠI !" s vykřičníkem na konci .... a takový ridery mi choděj celkem často .... Tak se pak nediv, že jsem si to z mladické nerozvážnosti hdil i na web ... a tenkrát to bylo na popud jedný vesnický zábavový kapely ...