Fórum

Kaku
10.06.2009 21:54
#49293 detail odpovědět

To Kocík: a) Nikoho jsem nepomlouval, chytáš se za slovo, protože jsem zmínil tvoje bedny. Škodovka taky zůstane škodovkou i když tam dáš dvoulitr z Audiny. Jinak nic proti tvým bednám, vím jak je těžký nějaký peníze vyšetřit na něco lepšího a stejně je třikrát obrátíš v ruce. Tuhle konferenci sleduji pravidelně, takže mám přehled co se zrovna diskutuje. b) Brežněvy, Marteny, Peavey FH1, FH2 jsem také v minulosti měl, některé jsem taky osazoval lepšími repráky, ale zvukově to bylo vždy poplatné době, kdy ty bebny vznikly, nakonec jsem dal na radu Prodance, než oživovat mrtvoly, je lepší postavit, nebo koupit něco novějšího moderního poplatného této době. Zpravidla pokud do těch starýchh almar dáš moderní reprák s vysokou zatížitelností za účelem vyššího akustického tlaku a pustíš ho naplno, tak ho upečeš, protože se neuchladí. c) jenom jsem řekl svoje zkušenosti z výběru procesoru, které jsem měl k dispozici a jsem na tom stejně jako ty. Je to jenom koníček s mínusovým ziskem. d)co se týká vesnických tancovaček, tak tam najdeš mnohdy lepší muzikanty a s lepším vybavením, než někteří rádoby profíci hrající různě po klubech. Toho jsem byl svědkem, při zvučení po brněnských klubech. Za tu spoustu let co zvučím jsem už potkal velkou spoustu hodně dobrých i hodně špatných zvuků. BTW na co je potom XTA v řetězci, když zpěvák si donese bezdrát SEKAKU a nenechá si vymluvit, že stojí za ..., nebo umělec s halfplaybackem donese muziku na MP3 přehrávači z TESCA za pětikilo. To už jsem taky zažil.