Fórum
On ten výkon procesoru asi není tak velký potřeba, když to stíhají docela dobře i ty malé jednokanálové krabičky. Je to prostě chytře vymyšlené. Ano, je jistě lépe odstranit všechny příčiny vzniku feedbacku, ale FBX také jenom odstraňuje příčiny a když tam žádné nebudou, tak nedělá NIC. Všechny GEQ nefungují stejně, například rozdíl mezi typickým dbx a typickým Rane je značný, to jsou úplně jiné filtry, většina lidí nemá ani tušení, jak opravdu vypadá přenosová charakteristika jejich dbx, když na něm knoflíky cosi udávají, skutečnost je tak odlišná, že už ten termín "grafický" snad není na místě. Už jsem tady vysvětloval, proč mi leží v žaludku ten Harmanův stroj na prachy, samotné firmy, které požral, mi nijak nevadí, mohlo to zrovna tak potkat jiné a některé mu utekly o fous. Absolutně poslední příklad je zneužití jména UREI v marném pokusu proboxovat se na trh DJ mixů. Kupodivu narazil, s celým Soundcraftem i Studerem za zády, jelikož reklama není všemocná a všichni nejsou jenom opakovači marketingových blafů. To byla pamětihodná lekce, možná o tom napíše něco víc Greeny, protože mimo tento trh asi leckomu unikla.