Fórum
Ked sa tu uz otvorili bezdraty RH :-). Chcel by som si zakupit nejake lacnejsie bezdraty, najlepsie dva, takze padla volba na set. Rozmyslam, co kupit. Nechcem nic draheho, ozvucujem cca 3,4-krat do mesiaca a chcem to hlavne na moderovanie, popripade ozvucenie amaterskeho spevu, spevacok vo folklornych skupinach... Rozmyslam nad tymto: http://www.rhsound.sk/sk/kru-2-2xkst1u_bezdrotove-mikrofony.rhd.229.htm paci sa mi to svojimi vlastnostami a tym, ze to ma hlavne dva symetricke vystupy a aj ten displej nie je k zahodeniu. Pocul som ich aj v akcii, na futbalovom ihrisku a nic nevypadavalo, dosah dobry, no este viac ma prekvapila ich odolnost voci sp. väzbe. Teraz v sobotu sme hrali v jednej dedinke a z nudze (vonkajsia akcia) nam dali jeden mikrofon z tohto setu nad celu cimbalovku. stali sme asi 2m pred reproboxami, nic nepiskalo (mikrofon bol dost vybudeny gainom) a bral relativne pekne, taktiez jeho smerovanie bolo dost citit. Co si myslite o tomto sete vy? Je to pouzitelne a spolahlive? Ma niekto odtialto s tym skusenost?? Nakoniec jedna perlicka, vyrobca tohoto setu je firma a aj znacka Karsect.