Fórum

02.06.2009 11:13
#48972 detail odpovědět

Brano: Ja mam v hornoch 18PS76 s 3palcovou cievkou v 40l a su tam na chladenie dve ucha. Na RMX4050 boli na mensej akcii pripojene len po jednej na kanal a islo to mierne do clipu (800-900W do kazdej) a roztrhlo membranu od kopulky az po zaves, ale asi to bola mierne aj vyrobna vada, pretoze sa to stalo presne na takom kaze zo zadnej strany membrany, ale nereklamoval som to. Po vyhodeni membrany je cievka absolutne bez naznakov tepelneho opotrebenia. To je ako ked na aute dostanete defekt, jednoducho recone kity sa spotrebovavaju...

PLX2 3102 dava v mostiku do 4ohm 3kW, takze do kazdeho PD1850 1,5kW. To je len dvojnasobok toho co si ja dovolim k 18PS76. PD1850 je trocha ine hovado s 5palcovou cievkou a malo by to vydrzat. Nepustali ste tam nejake obdlzniky alebo signal bez crossowera? Treba to trochu s rozumom sledovat pocas akcie. Ten zadny dekel by mal byt z hlinika a sledovat teplotu dotykom. Kazdopadne repro v horne neznesie tolko ako v bassreflexe. Je to dan za mensiu vychylku repra v horne.