Fórum
Já jsem to spíš odhadoval podle těch normálních matic, ale dají se samozřejmě montovat i děrami po všem možném, když je jeden chobotnicí :-) Zkontroluj basreflexy, mně se to na fotkách nějak nezdá. Neumíš si vůbec představit situaci v dobách, kdy jsem já začínal a rozhodně jsem si v žádném případě nemohl jít jen tak koupit do krámu ani tu Teslu. Jako učeň (tedy s nějakým tím vlastním příjmem) jsem celý rok, včetně několikatýdenní brigády, šetřil na mizerný magnetofon, který nehrál ani jako MP3 za pár stovek dneska. Aparátem za miliony tady neházej, to ti nikdo nenabízí a kdybys nevyhodil několik desítek tisíc za ty JRX, tak jsme to dneska mohli řešit z trochu jiného úhlu pohledu. Základní problém ovšem nejsou peníze, ale přístup, ty nechápeš, co je podstatné, čekáš nějakou geniální radu (asi jsi se podobnými řídil doteď) a ona ne a ne přijít, jenom otravné otázky a občas kritika. Takhle to ale bude už furt, jestli chceš jít opravdu nahoru, je to dřina a hodně lidí tě už hodně předběhlo, takže přidej. Čím dřív se zbavíš iluzí o LEEMu a JRX a naučíš se něco reálně posoudit, tím líp. Mimochodem ten "aparát z 80 let" musely být naprosto zoufalé mrdky, protože jinak by vedle něj nemohly JRX stát ani vteřinu. Anebo jsi to s ním prostě neuměl, odkud taky :-)