Fórum
Děkuji za vaše názory i když z toho nejsem o moc chytřejší, potřeboval bych si ty aparáty asi někde poslechnout. Prioritou je ta variabilita a možnost stavby v málo (nejčastěji 2-3) lidech proto jsme se rozhodli pro ty TTS18-A, protže na manipulaci ve dvou lidech je to super bedna. Na otázku pana Hrůzy: ano nyní máme na straně 1xTT25A a 2xTTS18-A. Jinak jsem trochu zmatený z vyšší a nižší řady těch beden, chtěl jste tím Huberte říct že řada NX je nějakým způsobem méně kvalitní? Jsem si samozřejmě vědom cenových rozdílů beden TTL a NX. Já bych to ani nekombinoval, ale v době nákupu beden které máme ještě NX bedny nebyly v prodeji jinak bych se orientoval rovnou na ně, ale nyní jsem v situaci kdy chci víc a ta cena NX L23-A je přeci jenom o dost příznivější než u TTL a do budoucna mi možnosti rozšiřování těchto beden stačí. Pro ty TTL bych se asi rozhodl pouze v případě, že by jste mi tady někdo začali tvrdit že je TTL o moc lepší, nebo že s NXkama jsou nějaké problémy, což nepředpokládám. V podstatě mi odpověď pana Hrůzy stačí, teď už si to jenom někde poslechnout a omrknout v akci. Děkuji