Fórum
Já vyhlášku třeba mám a Marku R. dobrej důvod k zamyšlení :-) (norma)
Ono jak jsem četl níže, ano, pokud se hraje vesnická liga za pár stovek, není třeba cpát do Rne,postačí cross, hrát to bude a to je učel. Nejsem profík, nikdy jsme to o sobě neřekl, taky jsme vyzkoušel lepší Rane, Sabinu,... Ano je to lepší, ale pokud ti to pořadatel neocení finančně, což u neprofi ligy neocení, nemám já osobně důvod cpát do drahých věcí peníze, když za ty "ušetřené" mohu dokoupit další pár beden a zesák a můžu zase o něco větší akci za více peněz. Až se takto s Ulim třeba dostanu na akce za více jak 3-5 tis na vesnici, což nedostanu na Moravě, pak budu nakupovat kvalitní věci,ale pak je další level a to že když už jsem na dobré ceně,raději si koupim podiovku, monitory, mikrofony a budu se cpát do zvučení kapely a jedeme zase od "nuly". Ono je třeba to rozdělit na pár kategorii. Mladí nadšenci co chcou něco mít a nějak hrát za levno a stačí jim to, někdo kdo chce mít lepší apec ale třískat z toho love a použije Uliho, další co má hudbu jako uchylku a cpe do rane a podobně a jezdí akce za 1000,- , pak ti co za tu akci mají odpovídající honorář aby se jim rane a další drahé PLXky třeba zaplatily a měl z toho alespoň na benzín a cigára a pak jsou ti, co maj love sami o sobě, nakupují drahé věci a jezdí za slušné love, púortože mají "hodně kvalitních věcí" a tak ta cena odpovídá. pak je dlouho nic a nakonec jsou tu profíci co už zcučí nějaké "známější" jméno kapely, zpěváka a tam jsou samozřejmě na aparát požadavky, a výše nemá cenu psát, to už se nás netýka. takže před tím posledním je tlustá čára a mě by zajímalo, kdo kam spadá, když už takhle tady všichni píšete jak je Uli špatný,. osobně bych neinvestoval do věcí půl milionu, co ž není moc na apec v BC řekněme 4x 18 sub, 2ks 2x12+2, na QSC, rane, sabina,... pořádné kabely, 230V rozvody, světla hlavy scanny a podobně a měl za akci 1500 protže mi tady na vesnici více nedají. nevyhrál jsme ve sportce.