Fórum
Přesně tak to je. Já mám taky Uliho proc. a EQ a krom toho že při nastavení max. úrovně to obcas při omezení té úrovně drobounce, prakticky neslyšitelně prskne(při malé hlasitosti), tak to vše chodí jak má, a je na to zatim spoleh(a to už jsem druhý majitel). Ono dělat něco pro vesnické lopaty opravdu vyžaduje levnější kousky, už jen proto že stejně nikdo z těch mluvčích ani zbla neumí mluvit do mikrofonu, občas vám nějakej vožrala vytáhne za rohem 230....atd. Navíc se pouštěj mp3, nebo maximálně CD kvalita, což už nějakej Uli nepokurví, naopak bez něj je to horší. Navíc si my začátečníci přece nebudem hned kupovat XTA, Rane, apod. Za ty prachy co máme v celém našem levnějším aparátku by jsme měli akorát tak EQ+Cross+Proc......a tím to končí:). Člověk se musí naučit na něčem levnějším, pak by to mohlo dopadnout jako když si čerstvej 20letej klučík po dodělání řidičáku pořídí místo starší 350, novou krásnou YZF-R1 s 134kW a za první zatáčkou ho vyplétají z větví stromu......u nás akorát tohle nebezpečí nehrozí, ale pokurvit se dá ledacos a ledajak:). Chtěl bych vidět jak někdo pozná na co se zrovna zvučí....když za stolem sedí trouba.?