Fórum
Taky jedu na cx2310 a ten samej EQ a na moje učely to stačí a vesnické lopaty to stejně nepoznají a když máš, jakože mám, kvalitní konce QSC 1850 v bridge na 18TBX10 tak to už trošku pokope :-) a ten EQ, no budiš no,ale zase když hraješ na vesnici někde za dvojku , z toho 500 benzín, 200 popiješ, 100 cigara, 500 lehkán žena :-D , tak ti moc nezbyde,aby jsi kupoval nějaké Rane, sabiny, Huberty, či Milan... Já to srovnání mám, Rane cross, EQ i kompresor mam ted doma, a že by bylo nějak razantně poznat rozdíl uchem (když vezmu v potaz že 99% DJu hraje na 128 mp3... je šumafuk na co hraješ. jo kdybych s tím měl zvučit nějakou stááár neřeknu ani slovo,ale Drobečka a jeho partu, je rád že je rád a když si nedá poradit a šetří kadý halíř aby měl ješt ěna to nebo ono.. škoda mluvit. Tole už se tu probíralo mnophokrát.
Jinak byl jsem vlastníkem 2 roky Ultracurve 2496 a šlapala 200% do doby než jsme do ní pustil extrémně velký signál z mixu, přebudil, tak hodila error a vypla výstup,ale když se to hlídalo anebo dalo před ní kompres/limit vše OK a sloužila moc dobře.
Ohledně vazby. já jedu na šrot sekaku wireles a nevazbím. osazení delty12lf 12hlp76 de16, 250, DE64nt a v klidu i metr před bednou na plný výkon. ono když osolíš výšky na mikrofonu a cpeš mikrofon na gainech se nediv, že vazbíš :-)