Fórum

george
10.05.2009 09:21
#47958 detail odpovědět

Blefo já to taky mohu potvrdit. Prodávám dětské chůvičky..patřím mezi největší prodejce v ČR a dnešní výrobky a výrobky před 8mi léty se liší především v tom, že ty staré vydržely třeba 5 a více let. Ty dnešní vydrží jeden až v nejlepším případě 3 roky. Z toho tak asi 20 procent? Je vadných už rovnou z výroby. Samozřejmě se najdou i výrobky, které asi prochází výstupními kontrolami a nekazí se tak, ale samozřejmě jsou dražší a to lidem nevysvětlíš. Nejhorší je pak např. servis Philips, kde ti servisáci na výrobek kolikrát ani nemrknou, zda je vůbec vadný a místo se s tím drbat a dokonce něco opravovat, vystaví potvrzení na vrácení peněz zákazníkovi. Servis to má totálně na háku(asi si nechají zaplatit hodinu za zjištění neopravitelnosti a přitom to ani nezkusí) a prodejce má samozřejmě úlet.

Hodněkrát se mi už stalo, že lidé si nepřečtou návod a reklamují něco co funguje v pořádku. Já reklamaci neuznám a oni to daj do servisu a ten jim vystaví potvrzení na peníze. Je to na hlavu posavené od výroby až do servisu. Ale toto zde už nepatří, PD své výrobky alespoň opravuje :-)