Fórum
Zdravím, prosím o radu.
Koukám po nějaké cenově dostupné sadě bezdrátových mikrofonů.
Omezení jsou následující:
2x Ruční vysílač
Cena (zatím nemám hranici jelikož jsem teprve ve fázi úvah, ale rád bych co nejlevnější kvalitu. Prostě první použitelné řešení co nebude vyloženě šunt.
Použití pro DJ/Moderátor (max nouzově nějaké karaoke, ale to je vysoce nepravděpodobné)
A největší problém. Jedu přes DJ mix, a mám jen jeden vstup pro mic, tudíž by bylo fajn kdyby měl přijímač nějaký společný výstup pro oba mikrofony. Už už sem totiž měl vyhlídlou jednu duální sadu od AKG, ale zjistil sem bohužel že má každý mikrofon výstup zvlášť. Tudíž bych musel použít ještě asi nějakej malej mix nebo něco. A to je další kabeláž, a další krabička která se musí na akci chystat. a to bych docela nerad.
Cením si každé rady, protože jinak skončím u omnitronicu UHF 500, který je cenově hooodně dostupný, a relativně na mluvené slovo stačí. (navíc má právě ten společný výstup na oba mic). I když by to bylo asi nejjednoduší řešení, a mám ověřenou i jeho funkčnost, tak pořád mě to jaksi láme že bych se měl na omnitronic vybodnout a jít do něčeho vyššího, když se mikrofony nekupujou každý den. Zas ale na druhou stranu je celkem zbytečné do toho vrážet nějak extra moc, když to není na zpěv apod.
No jsem zvědavý na vaše reakce (a odsouzení omnitroniku) :)