Fórum
Přesně tak: dobrý rady zadarmo zpravidla nejsou a ty radíš zadarmo rád......domysli si, co tím chce básník říct. Víš zkoušet předělávat něco co dobře funguje je vždycky nahouby. To radši udělat něco úplně novýho. Podle mě tomu docela holduješ, ale na to aby jsi navrhoval bedny, ještě nemáš to chce zkušenosti a hlavně znalosti-viz důkaz Drobek.
Nevymlouvej se na OSB-tím to není, pokud se dobře vyztuží, není v ní problém a jestli myslíš že ano, pak máš hodně špatnou technickou vnímavost-pár W akustickýho výkonu nemůže přece rozpohybovat, či dokonce rozkopnout OSB která má velké pevnosti ve všech směrech. Pokud vím, drobek má docela slušné zesy...cca 500W/8, neříkej že by jim(basákům) to nestačilo....to je píčovina.
Ano je toto osobní nařčení!!! Nemám rád chytrolíny jako jsi ty, který když vidí že něco poserou tak to ani neumí uznat-tyhle začátečnický pokusy s bednama a rad okolo nich si zkoušej aplikovat na sebe a nemotej hlavu nadšencům jako je Drobek. Za nějakých 20, 30 let až o tom budeš vědět víc a mít to podložený praxí, naměřený, vyzkoušený a osvědčený, pak to začni teprve publikovat. Jak jsem četl na netu, tak se tím zabýváš teprve nějaká 3 léta a to navíc bez podpory studia na VŠ, tak nevystupuj laskavě jako odborník, zatim seš mrňavej usmrkanec co si myslí že přečtením vesměs nicneříkajících článků o bednách z webu, z nichž to nejlepší sahá maximálně do úrovně Sýkorových: Stavíme repro. soustavy, se stane znalcem v oboru. Taky se zabývám audiotechnikou a nemám potřebu někde na webu prezentovat moje začátečnický výsledky, který nejsou prověřený.