Fórum

13.04.2009 20:56
#46860 detail odpovědět

jirka m., naprosto typický příklad dnešní tupé /dost pravděpodobně i blbé a nevychované/ mladé generace.
Píše do veřejného fóra, které mohou číst desetitisíce lidí a je mu naprosto jedno, jak to sesmolí a že to z poloviny vůbec nedává smysl /záměrně pomíjím termín větná stavba, on vůbec neví, co to je/ a když oslovuje či jmenuje Huberta jménem, klidně napíše malé h, jako by se nechumelilo. To už není tupost jako taková, to je blbost kombinovaná s naprostou ignorancí a neúctou ke komukoliv či čemukoliv.
Neobviňujte mě z nenávisti k mladé generaci, protože to není pravda, chytrý mladý lidi mám hrozně rád a komunikuju s nimi kolikrát radši, než se svými vrstevníky /je mi 47/.
Ale z duše nenávidím typy jako je Drobek a dotyčný jirka m., protože to jsou ukázkové exempláře tupců, kterým mozek jede jen na volnoběh.
Ona ta tupost se dá trochu vystopovat i podle toho, že ocas Drobek naprosto klidně skočí na špek ocasovi jirkovi m, který mu navykládal, že si potunil QSC RMX1850HD o 200W nahoru. Kdyby to bylo tak jednoduchý a možný, myslíte, že by to QSC neudělalo už dávno samo, aby mělo před konkurencí výhodu a náskok s výkonnějším zesilovačem a za stejný peníze ?
Když už jsme u toho - dělám do zesilovačů téměř třicet let, tak mě poučte, jak se taková 1850HD "tuninguje"! Rád se nechám poučit!