Fórum

jirka m.
13.04.2009 19:49
#46842 detail odpovědět

Crashpc: co jsi měl a co jsi dělal ve 13 ty? Tahal kačera.
kdybych tu překopnul články z "vašeho" zaujatého webu, zasmějeme se všichni.
drobkovi je 13, mi 24 a ne své roky drobek alespoň myslí a uvažuje, ikdyž někdy z cesty,ale máí zájem a chce se učit, rád si nechá poradit, někdy ovšem blbě=ale to tím, že MU někdo blbě poradí. Nebudu jmenovat kdo co, protože ten kdo počátal drobkovi bassreflexy na ten sub se asi hodně sekl :-D Mi to pouštěl a jakože z otvoru nešel skoro žádný vzduch, ani zvuk. tak nevím, ladění na 200Hz asi nemá smysl :-)))

trošku z jiného soudku.
Huberte, odzkoušel jsem aktiv 2x12 delty a tu DE16 na fh317 venku na plnej výkon (jedna bedna, basy do L, výška do R strany 1850hd). na zesáku na výšky jsem nechal poťák raději na skorominimu, crosu od uliho moc nevěřím. a zkoušelo se, dělička spodky 1400 low, high 1500 cca. na mixu v nule. Zvukově super, výšky hrajou úplně jinak,lepe, jasněji, spodky super, konečně slyším i to, co jedna delta nezahrála (ve spojení s jedním 18" subem). nyní v pohodě akce bez subu, přece jenom 4x12" 500w kravál, teda dost basů v místnosti max 10x15m udělá.
Kondík na výšce byl na 1200Hz cca (baj vočko, počítáno s 8ohm, ale na děličce jiný odpor, doladím!)
Celkově zvuk mě překvapil a potěšil, teď už jen sehnat nějaký zesáček na výšky a vyměnit crosss za rane a také rane limitér, event. FBD.
Jinak zase a pro všechny co rejpou i do mě, hraju Dj akce, vesnice, svatby, sem tam zvučeníčko slova - hasičské závody a podobně, dětský den. Tak mi nepiště samé zápory mého zapojení či výběru repro, já si taky nechám poradit,ale tady jen od Huberta a P.J. z Proskovic

jinak píšu s diaktrikou, snad správně a omluvte "nářečí OSTRAVAKA"