Fórum
Drobku, nemůžeš srovnávat výkon, protože t máš 2x15 600W já 1x12 500W a citlivostněn jsi výše,ale co se zvuku toho basu, můj šel níže, i tvé 15" vybuzene tak dobře nezahrály. Ale to neřeším. mi je to jedno, až postavím 2x15 (což asi nikdy) pak porovnáme. Dlaší věc, moje EMI hrály bez EQ na tvé je EQ nutný jinak je zvuk divný, sám jsi to přiznal jak jste ten EQ ladili.
Ano chtělo by to venku, škoda, jindy.
Dneska jsem testoval 2sx delta12lf a de16 na FH317 aktivně, dělička low 1500 hi 1700 a nevěřil bys jak to hrálo a aktivně bych tvoji pasiv eminenci přehrál 6x, portože jsem měl 40W 110dB na horně 60x40 zatím co tvoje yEminence v pasivu zahraje na 100db při 30W (? waty nevím) chápej, jiné zapojen na stejných repro a jsme zase zvukově jinde.o to nejde, hlavně že něco máš a chceč to ladit a vylepšovat a snažíš se, v tom tě chválím a podporuji a osobně ti radí co mám z praxe odzkoušené a sám jsi to dneskla slyšel že to hraje dobře - a to díky Hubertovi, který na to ladil výhybky asi na 4x než to bylo OK
Výhradně tady nezastupuju nějakou značku, ano Emi 12LF hrajou dobře basově, zase na 600Hz porpad 3db, a 95db,ale mini akcičky ideální a levné repro.
Výšky BC (měl jsem i de25) bez bebat SUPER, věřím že i RCF budou podobné, Eminence, zase, je to oo nějakou třídu níže,ale hraje a je to dostupné.
basy ps,pzb,tbx, xy zž ono taky záleží čím krmíš, čím dělíš, jaké kabely, konektory, ztráty, odpor,.......... taky druh bedny, objem, zatlumená nezatlumená, třeba ok zvuk mých subbasů v tvé beděn hrát nemusí a naopak. chápej, je to individuální věc a je třeba zkoušet a ladit. ///měřit, okej My jsme od Ostrav,Opavy// a do prahy za Hubertem daleko a nikoho z okolí neznám .
Pokud tu nekde je, a´t se ozve mejle, rád podiskutuju, poměřím, proč ne.
Stačí? a nenavážejte se tady do drobka nebo do mě, mě tohle nebaví a nemíním tady řešit blbosti s lidma co frajeři že maj k domácímu kinu kilowaty rcf či podobně a nikdy nezvučili, nehráli (DJ) na akci.