Fórum

LudekB
02.04.2009 21:08
#46517 detail odpovědět

Česťa napsal: ..."Na ty úplně maličké akce staví jen TT-25A"... Měl jsem možnost slyšet "malou" akci (maškarní karneval pro děti), kde byly použity jako hlavní bedny TT-25A + subwoofer, kde bedny hrály sotva na desetinu svého výkonu a pořád jsem měl pocit, že z těch obou TT-25A jaksi nelezou výšky a zvuk jakoby končil už snad někde na 10 KHz. Nejdřív jsem to přikládal zalehlým uším kvůli zimě (bylo to venku), ale jak jsem popošel bokem, kde prostor vykrývaly ART 312A, hned se ozvalo ono čisté "vysoké cinkání", které jsem předtím neslyšel. Všechny bedny přitom byly zapojeny přímo do DJ mixpultu s CD přehrávači, bez ekvalizeru a na mixu korekce na nule. Když jsem na ten zvuk upozornil zvukaře/DJ-je, řekl, že o tom ví a že mu to tak prostě hraje. Nakonec jsem došel k závěru, že ty bedny asi potřebují trochu "nakrmit", aby z nich lezlo to co má. Je to možné, nebo kde mohla být chyba? Sám mám aparát od RCF (ART...), se kterým jsem spokojený, takže nemám důvod tu RCF nějak "pomlouvat", jenom by mě to prostě zajímalo....