Fórum

jirka m.
02.04.2009 02:32
#46477 detail odpovědět

Mému uchu 2x12LF s de250 s dva 15" suby mohly hrát rozumně a ne moc nahlas, což ani není třeba, dvě místnosti 4x5 a 5xž nebo tak nějak, z toho jedna vysoká 4metry, druhá 3,...... silnější určo ne, lidi by to zabilo. Takže to teď bude třeba koupit něco, postavit, pověsit, odzkoušet a pak dle poslechu eventuelně ten delay, ale myslím si, že dav lidi to přebije a nebudde třeba, ono lidem to je jedno, hlavně a´t to dobře hraje, Dj ovi tím tuplem a holky na baru tomu nerozumí a hrát se s tím při prázdném parketu nebude, praxe ztaková že jsem slyšel při plném provozu 4xMACH saty s 12+1,4 2 nalevo od Dj dvě napravo a pod Djem dva suby 2x18 a basy všelijaké,ale nemastné neslané, saty OK, ale při puštění bez lidí (přes týden) basy až moc a celkově ozvěny, echo,.....no prostě hrůza,ale během diskotéky celkem na urovni. Takže to vidím na sázku do loterie postavením beden a pak dle situace ten delay nebo povrchové upravy k zamezení odrazů a podobně. No, sám jsem zvěavý, mi osobně se ten zvuk na testu i líbil, avšak se muselo točit korekcema...