Fórum

01.04.2009 20:00
#46456 detail odpovědět

2 Sinclair: Já se v úctě skláním před tvými teoretickými znalostmi - pak mi ale vysvětli, proč lze na takto zapojené páráky narazit i v katalogách docela renomovaných firem (svého času třeba ZECK) - a za druhé - ono to opravdu nebručí ani nechytá bordel, což nelze říct o všech "teoreticky správných" řešeních (např. ono slavné zapojení nesymetrického vodiče pomocí dvou žil - jedné pro signál, druhé pro zpětný přívod - a stíněním spojeným se zpětným vodičem jen na jedné straně sice funguje, ale dokáže docela slušně"zatáhnout" pod stínění rušivý signál, takže výsledek může být horší, než při použití jednovodičového stíněného kabelu).

2 Jirka: jestli myslíš v RAKETĚ, tak Cocotte výborně a FourthFace celkem dobře - u nich je holt na malých pódiích problém s kraválem a relativně tichými zpěvy. Naštěstí tam máte docela solidně dimenzovanej výkon, tuhle jsem hrál v oněco menší cimře, jenže místo těch 4 "kramperovek" pod podiem tam byla jedna... a vršek 2 kompakty od Cimbaly:-(((... nezahrálo to ani hoří. Moc mně mrzelo, že jsem tam nemoh jet 28. s Metallicou a Satrianim (byl jsem pro JESU s KUDEM na Wohnoutech).