Fórum
InEar ne (i když bych je nejraděj naordinoval každýmu z muzikantů povinně, obzvlášť v sokolovnách apod.). Mělo by to bejt univerzál, nejezdím se žádnou kapelou nastálo, bubeníci zpívají málokdy. Zatím ani nemám žádné aktivky. V malých prostorech dávám jednu nebo dvě LA212, vždy co nejblíž ku slechům dotyčného. Ale je jasný, že ty spodky tam chyběj. Na větší venkovní akce jsem bral 18\\\'\\\' basreflex kompakt 15\\\'\\\' 1,4\\\'\\\' rack se zesíkem a výhybkou (no to už něco váží a zabere místo). Rád bych to nějak zmenšil s tím, že ty aktivky (zamýšlená koupě 2xTT08 1xTTS12) bych využil buď jako další apec na miniakce nebo ty TT08 jako další monitorové cesty při větších (nenáročných) aplikacích...
Jde mi v podstatě o to, zda ta TTS12 alespoň trochu zatlačí a ta TT08 jí slušně sekunduje...
Víme, co si bubeník nechává do odposlechu posílat - velkej buben téměř vždy, na venkovní stage většinou i basu, alespoň 1 kytaru, někdy vokál, to vše celkem hlasitě...
V tý recenzi si zmiňoval, že by ta sestava v podstatně mohla \\\'\\\'přeprat\\\'\\\' dobrej kompakt 15 1,4, o to by mi asi taknějak šlo...
Petr: Díky Petře, TT25-SMA jsem slyšel a tahle aplikace nebude vhodná, ta bedna nebasuje. Skříň 4PRO4001 tahat vážně nechci a taky týhle řadě moc nevěřim, jak říkám, měl by to bejt UNIVERZÁL... snad jedině 8003 522...