Fórum

23.03.2009 21:45
#46124 detail odpovědět

2 Celachim: Jo, je to na jedný desce, už to SoundSquareři jednou opravovali, dali to předloni v září k nám do Kina a po měsíci se půlka pultu rozehrála sama od sebe na max a nešly vypnout podskupiny. Tak proletovali pár studeňáků a rok to dalo pokoj. No a v sobotu dopoledne jsem konstatoval, že to je kvalitka, že po roce provozu tomu chrastí jedna šavle a to navíc ta, která se používá jenom příležitostně a večer volal kolega, že je celej pult po tmě ....taxem tam zatím hodil svýho SoundCrafta, ale ten bohužel nemá 4 podskupiny a tady se hraje do 3 zón ve stereu ...
No a dneska když dorazili kluci z S2 tak řekli ať to rozděláme, zatímco nám zapojovali media konvertor k DOLBY a co jsem tam neobjevil .... báječné značkové elyty XUNDA (nespletl někdo písmenko ???) No a 4 z nich už to asi přestalo bavit sedět ve zdroji na jednom místě a daly se na pochod .... Bohužel tam bude ještě něco, ptž. mi to furt dává jen 2V tam co má bejt 12V pro lampičku a houpe to, tak jsem to odnesl dolů na dílnu a zejtra zas budu před promítáním pokračovat v laborování... bodlo by mi schema, nebo alespoň popis napětí na konektorech, jestli PROSÍM někdo nemá ... ušetří mi to možná hodinku drahocenného času ...