Fórum

19.03.2009 00:36
#45891 detail odpovědět

Ano, schopnost některých lidí a firem prodat cokoli je u mne skutečně občas předmětem upřímného obdivu, já to neumím. V podstatě by se dalo říct, že jsme solidní a laciní možná jenom proto, že nám nic jiného nezbývá. Neměli jsme ten správný start, kamarády, zahraniční podporu, nic jsme neprivatizovali, žádné státní zakázky na nic k nám automaticky nechodily, žádný muzikál ani televize nám nic nevydělaly, nejezdíme si sami se svým aparátem dělat reklamu a ještě za to nedostáváme jako touringová firma zaplaceno, jelikož tímto způsobem nezaměstnáváme různé menší zvukaře na volné noze, tak za nás nemají potřebu kopat atd. atd. Opakovaně konstatuji, nerozumíš výhybkám, nehodnoť je. Jestli si myslíš, že jim rozumíš, tak napiš, které jsi vyrobil, dej odkazy, měření, fotky. Ke konkurenci se nemůžu chodit prsit ani kdybych chtěl, není kam. Ani ty nikam jinam jít nemůžeš a tak musíš zde riskovat, že já budu mít vždycky navrch. Jinde si můžeš plácat játra víceméně libovolně, ale nebude to nejspíš mít už vůbec žádný efekt.