Fórum
2 Mira: Píšeš "Když vidím kolik crossowerů a jiných zařízení je mezi zvukaři, zase takový šmejd to být nemůže." Nemáš pocit, že je to naopak? Že dobré věci jsou v životě spíš výjimka?? Když jsem svého času pracoval ve firmě Praha Music Center, začínali jsme s dovozem mikrofonů SHURE. Rozhodně nejvíc se v té době prodalo modelů PROLOG 24 (- nepoužitelného šmejdu za pár korun, na úrovni současných čínských sraček, protože SM58 byly tehdy pro zvukařea muzikanty prostě moc drahé, ale každý chtěl mít "šůra"). Podle Tvojí logiky by tedy mělo jít o nejlepší mikrofon na světě??? Anebo jiný příklad: k tomu nejotřesnějšímu, co se dalo na trhu PA pořídit, patřily výrobky v Americe domestikovaného poláka Gene Czerwinskyho (známá firma "Cerwin-Vega!"). Protože to bylo "handcrafted in U.S.A.", podařilo se mu tím sajrajtem z odpadové překližky zaplavit celé Spojené státy a oblbnout i spoustu dalších lidí (sám jsem si ten shit v roce 88 taky pořídil %-((((, já blbec!). Ale reklama hlásala: No.1 in USA!!! Nebo myslíš, že JBL EON jsou dobré bedny, protože se jich prodaly kvanta?!?