Fórum
Radar: dik za zaujimavy citat :)
PRODANCE BLAVA:
ano, uvedomujem si rozdiely medzi biampom a triampom a tiez aktivnym a pasivnym systemom, ale aj tak si myslim, ze sa porovnat daju :). rad by som pocul taky ten subjektivny nazor, kebyze do saly pre 500 ludi postavim na stranu jeden alebo dva subbasy a nad to dve NTL 720 alebo JFL 210 (s kvalitnymi zosilovacmi) a ozvucim s tym rockovy koncert, tak co by som mal od toho ocakavat. vdaka triampu, koncepcii a zabudovanemu DSP predpokladam, ze by NTL hrali trosku lepsie a snad aj hlasnejsie, otazne je, do akej miery. najviac ma zaujima ma prave NTL 720, ale osobne skusenosti nema vela ludi a ti co ju poculi, zatial nejako nepisu.
co sa tyka rubriky stalo sa, dik za tip, trosku som to popozeral, ale moc vela foto alebo info o NTL 720 som tam nenasiel, musim to este pozriet, ale aj tak predpokladam, ze tam najake porovnavacie informacie nebudu a hlavne tie ma zaujimaju.
a zatelefonovat mozem, ale rad by som najma informacie, resp. skusenosti s NTL 720, ktore ste asi este nepoculi a okrem toho, aparaturu sa chystam kupovat az v priebehu dvoch troch mesiacov, takze zatial by to bolo asi trochu predcasne. teraz sa len snazim zistovat, co by bolo pre mna najlepsie a na co sa mam zamerat, o com sa mi oplati zistit si co najviac informacii predtym, ako si to pridem vypocut alebo kupit. samozrejme, bolo by to trochu jednoduchsie, kebyze mate aj NTL 720 priamo v predajni, ale predpokladm, ze tie su az v Prahe a to nemam najblizsie, preto sa snazim dozvediet sa aspon takto prostrednictvom tohto fora nejake zakladne veci.
Hubert: prosim, mohol by si napisat nejake dojmy k NTL 720, pripadne sa vyjadrit k tomu porovnaniu NTL 720 a JFL210 vo vyssie spominanej situacii?