Fórum

z-aires
09.03.2009 22:20
#45487 detail odpovědět

no nechápu co se tady řeší zase jakej reprák kam cpou. motam se kolem zvuku už asi pár let taky a nepovažuju se za hnípala v tom co je kde za reprák,ale vím že pokud je dobrá bedna tedy konstrukčně perfektně spočítaná tak i průměrnej reproduktor z ní hraje krásně. takže pokud eaw davaj do svejch kokpitů reproduktory od třeba eminence tak to hraje dobře hlavně proto že je to dobře udělaná bedna. řekl bych že každej reproduktor má svůj parametr a každá bedna nebo typ bedny potřebuje svůj reprák i kdyby to byla zrovna eminence. a jen tak mimochodem taky si přihřeju polívčičku mam bedny od noisecontrolaudio a hrajou fakt nejlíp co jsem kdy kde slyšel tedy jestli tím tady nikoho neurazím,ale vše je relativní každý má jiné ucho. kdysi jsem si na prodancu koupil kopie turb s chamíkama tuším že v roce 97 a pořád to ještě hraje a hodně technařům jsem s tim pomátnul hlavu ještě dodnes si turbíčka z prodancu pochvalujou a vzpomínají na ně. odladil je pan hubert tuším:)
i když se některým může stát že se tento pán zde chvástá či co nebo je moc chytrej tak já vám na to jen můžu říct že asi ví o čem mluví.
nakonec snad jen dodám že základem dobrého zvuku je mít dobré vše od prvního přístroje až po ten papír na konci co hejbe vzduchem,ale to ví snad každej trouba ne?
ZDAR