Fórum
Frantik: Aby som sa teda priznal uplne. Mam 16 rokov a amaterskej zvukarine sa venujem vsehovsudy 4 roky. Dostal som sa k tomu cez muzikantstvo, som huslista, hram/hrame/zvucim folklor... no jednoducho okresna liga. Koruniek na vybavu nie je vela, ale mam pravidlo, radsej mensie akcie, menej vybavy, ale spolahlivej a akcia aspon podla mojho nazoru tip-top musi byt odzvucena (v danych mojich podmienkach). A co ma vie nastvat, ked mame vystupko niekde ako open air, kde maju apec za miliony, ale len preto, ze sme folkloristi, tak nato kaslu zvukari, pretoze oni cakaju na Team, desmod, ktory pride popoludni a nas odpinkaju... Alebo, aj ked je kvalitny aparat, tak tam dosadia takeho zvukara, ktory vie akurat hybat savlami... Ale nepomozem si! Vadi mi to, ked pridem/e na takuto akciu a zvukar nevie nazvucit basu tak, aby mala tvrdy no teply zvuk a pred podiom zastavba subbasov... jednoducho, je to take "degradovanie" muzikantov, folkloristov, ktori niekedy mozu a aj rozumeju muzike ako takej lepsie, ako vykvety roznych kapiel na vyslni...