Fórum
no ja to beriem tak, ze zatial by som mohol kupit dajme tomu 2 alebo 3 NTL 720 na stranu a s nimi ozvucovat akcie vnutri a neskor by som mohol dokupit dalsie a robit open air akcie. samozrejme, nepocitam s tym, ze by to ozvucilo skutocne velke akcie s desiatkami tisic ludi, ale urcite by to zvladlo nejaky mensi open air stage a predpokladam lepsie, ako JFL210. u JFL210 je obmedzenie max. 6 kusov na stranu, pri NTL 720 neviem presne, ale predpokladm, ze je to 15 kusov a mozno aj viac, vdaka comu sa to da pouzit na ovela vacsie akcie. okrem toho je NTL 720 aktivna, ma zabudovany processing a vsetky atributy kompaktneho, lahkeho a pritom vykonneho aparatu s dobrym zvukom :). JFL210 mi nepride ako plnohodnotny line array system, aj ked urcite ma svoj zmysel.
inak co sa tyka porovnania zvuku, predpokladam, ze si mal moznost pocut JFL aj NTL vedla seba, ake mas z toho dojmy? pripadne mozes do porovnania zahrnut aj TTL33A.
co sa tyka 7001, je mi jasne, ze su jeden trojpasmovy celok a nie je to satelit a subbas, neboj sa :). ja viem, ze rozmery 7001-BA nie su zas dimetralne mensie ako 6001 a spolu s 7001-MH je to este vacsie, ale obidve tieto moznosti su podla mna relativne dost velke a radsej by som nieco kompaktnejsie.