Fórum
Česťa: dik za tipy, rozhodne by aj tato zostava stala za zvazenie, lenze ja by som chcel zostavu, ktora je kompaktna a lahka a tieto bedne su uz kusok vacsie, plus rack so zosikmi, plus subbasy. no zvazim aj tuto alternativu, ale radsej by som neico mensie a lahsie prenosne.
Hubert : jasne, rozumiem. co sa tyka aktivu alebo pasivu, v podstate by som radsej aktiv, ale nie je to striktna podmienka, skor to vychadza z toho, ze by som chcel kompaktny aparat, ktory moc nevazi, aby to bolo lahko a dobre prenosne. KF650/695 mi pride ako uz dost velka bedna, radsej by som nieco mensie. tiez som pisal o tom, ze by to malo byt na pouzitie vnutri, preto je otazka zavesenia problem a skor by sa pouzivali stojany. o line array som tiez uvazoval, velmi sympaticke su mi najma EAW NTL720. mal som totiz aj taku predstavu, ze by som vnutri pouzival kombinaciu NTL 720 a nejakych subbasov, ale s tym, ze by som NTL 720 nezavesil, ani nepouzil groundstacking, ale vyrobil pre nich nejaky specificky stojan tak, aby boli na stojane nad subbasom, podobne ako napr. JFL210 alebo VRX932LAP. vyhoda by bola v tom, ze by sa dal tento system pouzit aj vo vnutri bez nutnosti vesania a pri pouziti vonku na vacsej akcii by sa dali NTL normalne zavesit. max. vertikalny vyzarovaci uhol pri NTL 720 je 12°, cize dve alebo tri na stranu by hadam boli vnutri v pohode pouzitelne a predpokladm, ze by boli z hladiska zvuku dostatocne vhodne aj na zivu hudbu. oproti JFL210 a JBL VRX maju vyhodu v tom, ze sa daju pouzit aj v klasickych LA clusteroch, co je s JFL a VRX problem kvoli ich pevne nastavenemu 15° vyzarovaciemu uhlu. otazkou je, ci by sa dal taky nejaky stojan spravit, aby to bolo a hralo v pohode.