Fórum

05.03.2009 22:34
#45279 detail odpovědět

DAS12P a 12L se liší jenom velikostí magnetu a ty nelogické ceny jsou pouze důsledek toho, že je někdo při jejich počítání omylem prohodil. Není to špatně jenom v eshopu, ale i v tištěném ceníku, mám dojem, že se na to přišlo, ale už to spadlo do těch věcí, které se nestihly opravit tenkrát a jak jsem už napsal, nikdo je neopravil dodnes. Údržba karet zboží je u nás práce pro jednoho (DOBRÉHO !) člověka na celý úvazek, místo toho na tom postu furt někdo nějak zaskakuje, různí brigádníci tam sekají chyby jako Baťa cvičky atd. Třeba si na to jednou zasednu a udělám v tom pořádek, ale taky mne možná dřív klepne pepka poři tom řvaní :-) Moduly do beden dělá myslím třeba Aldax, ale fakt nepočítej, že tím nějak zvlášť ušetříš proti hotové bedně a hlavně to fakt není jenom jako zastrčit jacka do kytary, ta elektronika musí být na míru k reproduktorům, výhybka, EQ, v nejhorším případě pasivní výhybka, opět odladěná. Velkoseriová výroba tyhle náklady rozpouští do hodně kusů, kam si myslíš že přijdou u jedné bedny ?