Fórum

marshall
05.03.2009 20:21
#45260 detail odpovědět

Hubert: nemyslel som to tak, ze EAW ma nejake nepodarky, alebo slabsie veci :). len som chcel vediet, ci nemas nejake osobne preferovane bedne a mohli to byt kludne aj ine znacky, nie len EAW. kedze Ti uz rukami preslo velmi vela bedni, bol som zvedavy, ci nenapises nejake konkretne, ktore v tebe zanechali naozaj ten najlepsi dojem. ale uz to neriesme, skor ak mozes, skus poradit teda k vyberu konkretneho aparatu.

Česťa: no vsak tak som to myslel, na mensie akcie brat jeden subbas na stranu, na vacsie viac. co sa tyka tych trojpasiem, nad tym som tiez uvazoval, ale EAW aktivne trojpasma nerobi a ja by som rad aktivnu zostavu. budem to musiet este zvazit. co sa tyka Mackie, no na ich nove vyrobky som nepocul vela chvaly, myslim ze RCF alebo EAW by bola lepsia volba, ak nie, please opravte ma.

MTJ: ako som uz pisal, uvazoval som aj nad trojpasmom, konkretne 7001A+sub alebo 6001A+sub, ale tazko sa mi rozoduje, ked som to nepocul. ono to nie je jednoduche, vypocut si vsetky tieto bedne naraz, pred kupou bude asi porovnanie v Prodance, ale zatial aspon sa aspon takto snazim zistit nejake referencie. najma by som bol zvedavy, ci by zahrala krajsie zostava EAW NT59 + NTS22 alebo RCF TT25A+sub (pripadne TT22A+sub) alebo RCF 7001A+sub.

este otazky pre vsetkych: ako asi hra ten EAW NTS22? je dobre pouzitelny aj na rock a podobne, ale na to treba fakt 18" menice? ci by bolo fakt lepsie ist do pasivnych plus zosilovace? rad by som, ak by mal aparat co najmensie rozmery a vahu.