Fórum

marshall
05.03.2009 18:27
#45245 detail odpovědět

MTJ: otazka znela, co na zvucenie kulturakov a podobynch beznych sal do 500 ludi, aktivne a aby to malo co najlepsi zvuk? co je na tej otazke zle? alebo Ty nemas nejake osobne rebricky kvality? ja viem, ze prva otazka bola polozena prilis vseobecne, ale chcel som sa opytat na to, ake ma kto osobne preferencie, co sa tyka kvality zvuku. odpovede som sa nedockal, tak som sa opytal, co by mohlo byt najlepsie pre konkretne riesenie, kutluraky do 500 ludi, co najvyssia kvalita a tiez som napisal moj osobny tip a cakal som nejake nazory, to je vsetko. ja som povodne nechcel riesit uz konkretne zvucenie, len ma zaujimalo, ktorym presne smerom sa mam uberat, ci EAW alebo sa oplati pozriet aj na nieco ine, ale asi sa oplati zvazit v ramci sortimentu uz len RCF TT. je ale mozne, ze som nieco prehliadol, preto som sa pytal.

Česťa: uz som spominal, mal by to byt aktiv, ozvucovanie zivej hudby, od popu, cez rock az po metal a na kulturaky a saly do 500 ludi. momentalne nemam nic, co by stalo za rec, pretoze by som to vsetko casom vymenil a ale uvazujem, ze by som si kupil nieco seriozne a hlavny doraz kladiem na kvalitu zvuku, preto som sa pytal tu "blbu zaciatocnicku otazku", co hra najlepsie :).