Fórum
POdle mě jsou potřeba min 2systémy 4 sub basy.MUj kolega bose má ale jen jedno 2 suby.Problém je v tom že jakmile ti parket naplní lidi a není vyvýšené podium tak za prvníma pěti lidma to není slyšet to máme ověřeno.Byt si hudebník chrochtá blahem.Ano bervu to má přednes taky ale tak max do 150 w jeden system.Myjsme to musely přizvučit dvěma satelity stařičkou yamahou PS315A které jsme umístily na stojany.PAk se to dalo a to na parketě bylo tak max 80 lidí a sálek vytlumený s velice bezproblémovou akustikou.Prostě jak mile přelezeš stupnici 4 na ovladači ktarý je do 10tky tak je konec chrčení atd.Je to opravdu hifi ve větším balení ale to si dokážu představit i levnější variantu.2xps1 4x suby tak 120.000 minimálně.Myslím silnější domácí kino by udělalo stejnou službu a za mín peněz.Jediný apec který umí žádaný přednes ve velkém výkonu je KV2.Měli jsme to v přímém porovnání s Bose v hostivaři.Bose stíhalo barvou opravdu jen tak do 150w.A přál bych ti slyšet mikrofon na bose při zesílení se zvuk ůplně zavřel hlas se ztenči a byl amen.Aparat který nemůžeš zesílit ani na polovinu jeho stupnice je myslím OJEB KRÁLOVSKÝ.
Protože kolega co to vlastní si to neustále vychvaluje,hodláme si postavit pro prdel bose vlastní 25 širokopasmových repráčků určitě nebude stát tolik.Hodně jsem to zvažoval jestli to také nepoříditl protože nehrajeme na velikou hlasitost ale opravdu vyvalit 12.000.- za domácí kino ee.Jinak mám tajné zprávy od zpěvačky co s ním jezdí že při větších prostorech to musejí dávat na stůl aby to právě obešlo lidi na parketu a bylo to slyšet dal.Toliko vlastní zkušenosti.Jinak co jsem sledoval kapely co na to hrají na forech a mají třeba stránky tak čím novější ddatum fotek tím tam bose ubývá a jsou tam opět klasické bedny.