Fórum

19.01.2005 10:38
#4495 detail odpovědět

To H:Ahoj, potřebuju vyřešit konstrukci zadních satelitů pro promítací místnost(6x10m). Vím, že kinem se toto fórum nezabívá, ale vzhledem k tomu, že jsem pro přední LaP kanal + sub použil stávající PA sestavu, potřebuji udělat R.soustavy pro zadní kanály tak, aby se citlivostně přiblížily těm předním. Přemýšlel jsem nad kombinací 10"s Twetrem nebo kompresní hornou 1". Poohlížel jsem se po repro s nižší zatížitelností a rozumnou citlivostí. Tak jsem se chtěl zeptat, jak je na tom Beyma 10G150, případně s čím by šla zkombinovat. Přemýšlel jsem o Selleniu ST322, ale nevím, vhodnější by byl asi nějaký 1"v kombinaci s hornou. U toho sellenia jsem si nejdřív myslel, že by to šlo říznout někde na cca pěti Khz, ale mám strach, že by to mohlo být děravý ve středech. Co jsem koukal na tu Beymu, tak ta od cca 4Khz padá dolu. Při použití driveru by se tedy dala použít nižší dělící frekvence a výsledek by měl být teoreticky lepší...Můžete poradit?Ne že bych měl v oblibě firmu Dexon, ale jako distributor repro Beyma pro ČR má momentálně doprodejovou akci starých modelů za rozumné ceny.(Ty jejich letáky jsou teď skoro všude).V případě, že by tenhle model už něměli, zkuste mi doporučit nějakou jinou kombinaci, třeba i s 8", která by vyhovovala pro použití v této aplikaci. Předem děkuji za rady.