Fórum

22.02.2009 08:22
#44709 detail odpovědět

Dobry den vsetkym, obraciam sa tu znova s prosbou o pomoc. Problem: Chcem moje terajsie zariadenie (mixpult Tapco + GX3) nahradit mixpultom Allen&Heath PA12(20). Myslim, ze nie je nad cim rozmyslat, ale v zapati sa mi otvara otazka, ci nezakupit rovno powermix PA12(20)-CP. Ak si pozriete do historie fora, budem tam asi "znamy" tym, ze sa venujem ozvuceniu folkloru, folku, country... jednoducho taka okresna liga. Viem, ze aj powermixy patria do tejto ligy. Ale cim dalej zistujem, ze potrebujem prist na akciu a nemam ani dobre podmienky na rozbalenie a pripravu aparatu, ani cas, ale potrebujem zapojit par kablov a musi sa fungovat. Kto sa venuje takymto akciam, urcite ma chape... Preto silno som zacal rozmyslat nad tymto powermixom. Vlastni ho tu niekto? Myslim, ze ako jedinemu powermixu by som ten udavany vykon naozaj veril, pri prikone 1600W. Ale co napriklad zdroj? Sice pri hmotnosti 24kg (u PA12-CP) je asi viditelne ze to nebude nejaka spinacia napodobnenina zdroju... Jednoducho, poprosim Vas o Vase nazory a recenzie na tento powermix (mix) a uplatnenie ho v mojich potrebach. Takze zaver: Dali by ste prednost powermixu PA12(20)-CP, alebo kombinacii PA12(20) + GX5? Dakujem za pomoc.