Fórum
2 Michal Mishek: To slovicko OBCAS patrilo prave v ten moment, ked ta chyba nastala a prave pri tej chybe co mimochodom trvala 20s a potom som to resetol a uz to islo ok. Aj napriek tomu sa mi ovladanie DCX2496 paci viac a ked to napojis na notebook, tak je to hracka a podoba sa to na XTA ci BSS myslim ten system ovladania softwarom. A Behringer ma uz serie dost davno takze to bola asi posledna vec co som kupil po este DEQ2496, ktore ma uz nasralo totalne tam pre istotu napise nieco podobne co ten DR a to fatal error please restart a je ticho. Takze k Behringeru sa uz nevyjadrujem, proste dosla ta firma do takeho stavu ako som pisal nizsie a uz ten kto to kupuje musi ratat s tym, ze za tie prachy dostava taku malu ultra-macku vo vreci. :-)
2 Hubert: Vsak ja som nepovedal, ze XTA 226 je sracka, ale v porovnani s LAKE je sracka a to je rozdiel. A mas pravdu, ze stoji 2x viac no je aj o par rockov novsia a z toho plynie aj ta vyhoda. Ked XTA urobia novu masinku urcite to bude zase lepsie ako LAKE. No priznaj preco asi urobili tie presety aj pre XTA a BSS? Asi prave preto, lebo ich ma cely svet a pouziva ich a je ich velke mnozstvo a verim tomu, ze s tymi presetmi mali velky problem a urcite tam su nejake kompromisy, ktore napr. v LAKE nemuseli robit. No suhlasim s tebou na 120%, ze lepsiu masinku co sa tyka pomer cena vykon, ako je XTA 226 a DBX 480 a este tam pridam BSS 366T sa asi nenajde. Samozrejme, ze neratam s Behr. Lem a DR-PA. Tos tak doba ide kupredu :-)))