Fórum

Ferda
16.02.2009 19:36
#44454 detail odpovědět

Kdybych věděl, že způsobím Hrůzovi, Hubertovi a jejich „hlásné troubě“ (Česťovi) takovou újmu, tak to sem nikdy nenapíšu.
To Hubert: ale už nesere, podle čeho soudíš, že ITechy se teď "serou", kolik jich máš rozbitých? A napsat, že nejvyšší řadou DSP od DBX s velkým množstvím dalších funkcí "to netrefili", to může napsat jen ignorant. Nicméně to nic nemění na tom, že uvedení nedotažených zesů do prodeje je chybou – prostě i mistr tesař se utne.
Ad retromacro - nevěřím, že nevíš, že MacrotechI je nový zes, v podstatě ITech bez procesoru a pokud tím myslíš Macrotech v "měděné krabici", tak to je starý dobrý Macrotech v jiné bedně a nevidím na tom nic špatného.
To Hrůza: velké troubení se ozvalo jen od vás na můj jediný příspěvek, zřejmě vás dráždí slovo Crown - co ho dát do "zakázaných" slov na tomto webu-)).
Ad Česťa: pokud to máš od "jedna paní povídala", tak to sem ani nepiš, to nemá žádnou relevantní hodnotu. Já mám XTi jeden z prvních kusů, a po opravě v servisu je bez chyby. Je to levný zesilovač se spínaným zdrojem na nenáročné použití a tomu v pohodě vyhoví.
Sám mám 5ks ITechů (kromě jiných) a kolega jich má 8ks – to jen aby mě někdo nenařkl, že to mám jen z doslechu (a jsou bez problémů). A na okraj – kdyby ITechy byly tak špatné,určitě by jich tolik nejezdilo v rentálkách, hlavně v cizině, koukněte na web.
ITech není možná nejlepší zes na světě, ale určitě mezi nejlepší patří.
A Huberte, teď mě napadá - co udělat poslechový test na ITechu a libovolných „vašich“ zesilovačích a bednách - přijedu a přizpůsobím se vašim podmínkám, přizveme další nezávislé, dáme panáka...
Tak, a teď do mě.....-)
PS: chlapi a prosím vás, trochu nadhledu, jo?