Fórum

14.02.2009 16:47
#44343 detail odpovědět

Caute. Daval som prispevok na zvukarinu.cz a bol som odporucany na toto forum. Budem sa pytat na konkurencny produkt, dufam ze to nevadi. Ak tak to kludne odstrante.
Plánujem kupovať nejaké zosilňovače na basy (2x18" BR), ale ľahké spínané, už ma nebaví vláčiť stále ťažké zosíky s trafom. Kamarát mi vravel, že na basy sú suverejne najlepsie zosiky Lab.Gruppen (švédske stroje). Vraj ich používa licenčne aj Lacoustics na svoje LineArraye, sú nezmary + majú taký napájací zdroj, že keď nemáš dosť štavy v sieti (bežná vec- zhnité prívody), nič sa nedeje lebo im stačí 190V. Nie sú najlacnejšie ale ja by som do toho šiel aj tak. Poskulujem po FP7000-SP. Zaujimavy je aj 14 kilowatovy PLM14000 ale na to zatial nemam.

Slovenský distribútor (nebudem menovať pre reklamu) mi slúbil, že mi požičia par zosikov serie FP+ na skúšku na moje basovky, aby som pocul ten rozdiel, ale najskôr sa chcem opýtať na forach, či s nimi máte nejaké skúsenosti a ci mám do toho ist. Lebo som cez vyhladavanie nic moc nenasiel. Dikes.