Fórum
taky by šop mohl fungovat pružněji, pošlu-li objednávku přijde email, přečte-li si jí někdo v prddenc, další email jako že byla přijatá, udělá fakturu, další mejl vyřízená a společně s číslem balíku šup do emailu a hotovo zítra to máte pane mr.Dj doma. složitý??? vůbec. drahé? vůbec? jen zvednout prdel, zavolat pořádného webadmina a trochu ho popohnat a dělat sklad tak aby ukazola aktuálně a ihned sklady zboží na všech prodejnách, taky jde, a není to složitý pořádný eshop program a třeba učto Pohoda tak funguje. ftp a odesíláním dat na server snad není problém?
a když už nic, tak alespoň ta ochota zvednout telefon IHNED a sdělit problém a domluvit se, vyřešit a ne dělat mrtvého brouka...
Já jak jsem dělal na obchodě kdysi kdesi, tak jsem stíhal sám být za kasou, odeslat v 17h přes 40 balíků, udělat faktury, vyřizovat reklamace, zvedat telefony, vyrábět kabely, objednávat zboží a stíhal jsem i odesílat data na web :-D a denní obrat 50-70 000 na kase, 50-100 000 na balíkách (obchod s pc komponenty, wifi, ) a sám... proč tohle nefunguje i jinde, kde je ve firmě XX? že by to chtělo někoho kreativnějšího? obhcod by měl fungovat se vším všudy a neplatí že ti malí jsou pro nás velké mimo hru, 100 malých = 1 velkých