Fórum

04.02.2009 23:53
#43951 detail odpovědět

Asi měknu, ale nějak je to tady moc kruté už i na mne. Nekonečné diskuze, absolutně nikam nevedoucí, protože druhá strana nic neví a nic nepoví a jinde jí řekli něco jiného a já se o tom mám přít ani nevím co. Mockrát jsem já i jiní jasně napsal, že NEEXISTUJE žádná naprosto správná kombinace reproduktor/zesilovač, která by cokoli z hlediska bezpečnosti zaručovala a přitom ještě přijatelně hrála. Čím přijatelněji to hraje, tím je to NEBEZPEČNĚJŠÍ. VŽDYCKY. Teď ještě v nějaké diskuzi porovnávat a hodnotit pomalu všechny LA na světě. Bohajeho, co jsem komu provedl. Já chápu, že je jinde plno kretenů, co mají na všechno jasný názor a spatra by to vždycky zodpověděli, aniž by o té věci někdy předtím i jenom slyšeli, ale fakt to ode mne nechtějte. 2Pietro - pamatuješ se vůbec, že jsi se tady nejdřív ptal na bednu k RMX850 NA DOMÁCÍ VEČÍRKY ??? Máš už nějaký zesilovač, nějaký reproduktor nebo nějaký rozpočet ? Ano, pokud termínu "slabý" rozumíme tak, že "mohl by tam být silnější a hrálo by to líp", tak je RMX2450 "slabý. To ovšem neznamená, že když jinde řeknou, že jejich Yamaha je "silná", tak to bude hrát líp nebo víc.