Fórum

12.01.2005 16:53
#4394 detail odpovědět

2 Hubert: Ked ti poviem co som to kupoval za baterky do toho mikrofonu asi ma vysmejes no je to tak. :-( Proste som ich kupoval od jedneho predajcu, po baleniach, aby bola dobra cena, aleeee 9V su v pohode, no tie vsetky AAA-cky boli riadne sracky a nejake poondiate kopie obycajnych baterii s napisom ALCALINE, alebo niekde pri doprave zamrzli, alebo uz neviem a expiracna doba bola od 2005-2009 takze mali by slapat. A tak som sa nasral a kupil v Nay GP-cka Alkalicke 4 za 69Sk, dalej v Tescu Wonderky 4 za 135Sk a este v Priore Duracellky za 165Sk nech ich para tlaci a hned som zacal test:
Vysledky su tu: GP-cca 6hodin zaciatok 100mA/3V koniec cca 250mA/2V, Wonder skoro to iste az na koniec prud cca 300mA/1,9V no uz dioda nesvietila, ale este liezol s neho zvuk a Duracell sa testuje.
Ak ma niekto bezdroty dB Technologies a radu PV100M s vysielacom VH100M+ TGX-58 nech napise ako to ide jemu prosim, hlavne cas vydrze. A este jeden dotaz pri vypinani vysielaca mi pukne v prijmaci dost neprijemne a neviem ci to je chyba, alebo debilne vyrobeny kus od Beyera. Dik.